diensten

Diensten

crisiscommunicatie

Perfectie is niet van deze wereld. Dat iets misgaat krijg je aan de publieke opinie nog verkocht. Maar dat je er niet op de juiste manier over communiceert, kan je als ondernemer of als bedrijf heel duur te staan komen.

Op tijd een professional inschakelen en samen een strategie ontwikkelen. Er zijn voorbeelden genoeg van crisissen die zo opportuniteiten worden. Voorbeelden van het tegendeel bestaan helaas ook. “Never waste a good crisis”, was een van de vele oneliners van Winston Churchill. Dat de man ook verstand had van communiceren, zal ieder historicus beamen.

crisiscommunicatie
mediatraining

Mediatraining

Met training en voorbereiding zorgen we ervoor dat een journalist je niet nerveuzer maakt dan nodig. Als er geen camera’s in de buurt zijn, kan je het vaak perfect uitleggen. Maar floept het lampje van het opnametoestel aan, gaan plots ook je zenuwen in overdrive.

Zelfs ervaren interviewgevers zullen dit beamen en laten zich nog regelmatig trainen. Ja, zelfs bij goed nieuws kan je maar beter beslagen op het televisie-ijs komen. “You never get a second chance to make a first impression”. Laat ons u daarom helpen met het neerzetten van een sterke eerste indruk.

Social media 

Com-Fort ontwikkelt en implementeert voor bedrijven en ondernemers hun social media-strategie: LinkedIn, Facebook, Instagram en zelfs Twitter.

Heeft u er geen tijd voor? Dan doen wij het in uw plaats. Zorgen voor interessante boodschappen? Dat doen we op een Com-Fortabele manier. Kortom: samen boeken we succes op de social mediasnelweg.

social media
mediarelaties

mediarelaties

Een mooi artikel in de krant over uw activiteiten. Een leuk interview op radio of televisie. Com-Fort zorgt ervoor. Samen met u. Of beter nog… We zorgen ervoor dat het niet bij een ééndags-succes blijft en dat er een strategie achter zit. Het enige nadeel? Het zou wel eens kunnen dat u na verloop van tijd herkend wordt.

Hulp nodig bij één van bovenstaande diensten?