diensten

Diensten

crisiscommunicatie

Perfectie is niet van deze wereld. Dat iets misgaat krijg je aan de publieke opinie nog verkocht. Maar dat je er niet op de juiste manier over communiceert, kan je als ondernemer of als bedrijf heel duur te staan komen.

Op tijd een professional inschakelen en samen een strategie ontwikkelen. Er zijn voorbeelden genoeg van crisissen die zo opportuniteiten worden. Voorbeelden van het tegendeel bestaan helaas ook. “Never waste a good crisis”, was een van de vele oneliners van Winston Churchill. Dat de man ook verstand had van communiceren, zal ieder historicus beamen.

crisiscommunicatie
mediatraining

Mediatraining

Met training en voorbereiding zorgen we ervoor dat een journalist je niet nerveuzer maakt dan nodig. Als er geen camera’s in de buurt zijn, kan je het vaak perfect uitleggen. Maar floept het lampje van het opnametoestel aan, gaan plots ook je zenuwen in overdrive.

Zelfs ervaren interviewgevers zullen dit beamen en laten zich nog regelmatig trainen. Ja, zelfs bij goed nieuws kan je maar beter beslagen op het televisie-ijs komen. “You never get a second chance to make a first impression”. Laat ons u daarom helpen met het neerzetten van een sterke eerste indruk.

Social media 

Com-Fort ontwikkelt en implementeert voor bedrijven en ondernemers hun social media-strategie: LinkedIn, Facebook, Instagram en zelfs Twitter.

Heeft u er geen tijd voor? Dan doen wij het in uw plaats. Zorgen voor interessante boodschappen? Dat doen we op een Com-Fortabele manier. Kortom: samen boeken we succes op de social mediasnelweg.

social media
mediarelaties

mediarelaties

Een mooi artikel in de krant over uw activiteiten. Een leuk interview op radio of televisie. Com-Fort zorgt ervoor. Samen met u. Of beter nog… We zorgen ervoor dat het niet bij een ééndags-succes blijft en dat er een strategie achter zit. Het enige nadeel? Het zou wel eens kunnen dat u na verloop van tijd herkend wordt.

Videocommunicatie

In het huidige digitale tijdperk is videocommunicatie cruciaal om uw boodschap boven het maaiveld te laten uitsteken. Maak uw bedrijfsvisie duidelijk en visueel, verleid nieuwe werknemers en zorg voor herkenbaarheid… Achterop hinken is al lang geen optie meer, maar de juiste content maken voor de juiste doelgroep, het juiste medium en met een heldere boodschap vergt een zekere expertise.

 

Bij Com-Fort kennen we de kracht van video maar al te goed. Met ervaring binnen verschillende media en sectoren staan we klaar om jouw boodschap helder en visueel te maken. Wil je dat graag via een (tv-)advertentie of een bedrijfsvideo? Met een testimonial of aftermovie voor je website of sociale media? Of bedenk je liever samen met ons de strategie? Jij weet welke boodschap je naar buiten wilt brengen, wij weten hoe dat op een Com-Fortabele, maar vooral doeltreffende manier kan!

DSC06973-2
Onuitwisbaar_Interne-fotoshoot-2023-240_vierkant

WIJ WILLEN VAN JOU HOREN!

Podcasts zijn in, daar kan je momenteel niet omheen. Ze geven je dan ook een uitgelezen kans om een boodschap of verhaal over te brengen op jouw persoonlijke manier. In een overaanbod aan podcasts is het evenwel belangrijk om niet “één van de zovelen” te worden. Herkenbaarheid, inhoudelijke onderbouwing, kwaliteit en de podcast bij de juiste luisteraars brengen,… Het is een kunst.

Wil je graag zelf beginnen met een podcastreeks om jouw bedrijf of organisatie in de kijker te zetten? Of om je expertise op een andere manier te delen met klanten en volgers? Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om van jou te laten horen. We beschikken indien nodig ook over de ideale host, die het jou en je gasten Com-Fortabel maakt!

Hulp nodig bij één van bovenstaande diensten?