Camino Antwerpen – Santiago levert meer dan 120.000 € op voor Stop Darmkanker

Mijn 2400 km lange voettocht van Antwerpen naar Santiago eindigde officieel eind augustus toen ik moe maar voldaan mijn rugzak neerzette in de schaduw van de kathedraal van Compostela. De teller met giften ten voordele van Stop Darmkanker liep gewoon verder… én aan wat voor een vaart.

Bij de start op 27 mei vorig jaar in de Sint-Jacobskerk in Antwerpen hoopten mijn vriend en kantoorgenoot Luc Colemont en ik voorzichtig op 25.000 €. Dankzij heel veel vrijgevige en sympathieke donateurs kloppen we ondertussen af op bijna 100.000 € meer.

Officieel hebben we de actie dan wel stopgezet maar dat betekent niet dat er af en toe niet nog een milde gift binnenkomt. Vaak na één van de VAMOS-lezingen die ik ondertussen geef: de ene keer in een gereputeerd advocatenkantoor, een andere keer voor de Maritieme Kring en dan weer op uitnodiging van een gemeentebestuur zoals binnenkort in Keerbergen.

Afgelopen vrijdag speelde ik een thuismatch met 75 ex-pelgrims of Compostela-gangers in spe voor me. Het Vlaams Compostelagenootschap gaf me een forum om al vertellend mijn ongelofelijke reis te mogen herbeleven. De verrassing kwam aan het eind in de vorm van een donatie van alle aanwezigen. Het deed deugd dat het precies collega-pelgrims waren die ervoor zorgden dat we de kaap van de 120.000 € rondden. Van een “Buen Camino” gesproken!!!

20200116-RS-_IM_8648

Als bezige bij is jurist Bart De Clerck perfect op zijn plek in “Den Cleynen en den Grooten Biecorff”, het historische pand, in hartje Antwerpen, vanwaaruit hij het communicatiebureau Com-Fort runt.

De media kennen voor deze gewezen kranten- en televisieman geen geheimen. Als ex-journalist en als geboren netwerker zet hij zijn talenten met enthousiasme in voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bart is pas tevreden als hij zijn klanten Sterk in Communicatie maakt. Zoek dus niet verder vanwaar de naam Com-Fort komt. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren (haven, bouw, advocatuur, non-profit, automobiel, scheepvaart, IT, voedingsindustrie, ...) bevestigen het graag.

U heeft een communicatievraag?