Wij willen van je horen

Podcasts zijn in, daar kan je momenteel niet omheen. Ze geven je dan ook een uitgelezen kans om een boodschap of verhaal over te brengen op jouw persoonlijke manier. In een overaanbod aan podcasts is het evenwel belangrijk om niet “één van de zovelen” te worden. Herkenbaarheid, inhoudelijke onderbouwing, kwaliteit en de podcast bij de juiste luisteraars brengen,… Het is een kunst.

Wil je graag zelf beginnen met een podcastreeks om jouw bedrijf of organisatie in de kijker te zetten? Of om je expertise op een andere manier te delen met klanten en volgers? Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om van jou te laten horen. We beschikken indien nodig ook over de ideale host, die het jou en je gasten Com-Fortabel maakt!

20200116-RS-_IM_8648

Als bezige bij is jurist Bart De Clerck perfect op zijn plek in “Den Cleynen en den Grooten Biecorff”, het historische pand, in hartje Antwerpen, vanwaaruit hij het communicatiebureau Com-Fort runt.

De media kennen voor deze gewezen kranten- en televisieman geen geheimen. Als ex-journalist en als geboren netwerker zet hij zijn talenten met enthousiasme in voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bart is pas tevreden als hij zijn klanten Sterk in Communicatie maakt. Zoek dus niet verder vanwaar de naam Com-Fort komt. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren (haven, bouw, advocatuur, non-profit, automobiel, scheepvaart, IT, voedingsindustrie, ...) bevestigen het graag.

U heeft een communicatievraag?