Smaken van de Zomer

De vakantie komt eraan! Misschien gaat die wel naar Griekenland, Spanje of Italië. Of wie weet naar Thailand, Mexico of Zuid-Afrika? Maar eigenlijk hoef je helemaal niet ver te reizen om dit lijstje landen te proeven.

Eindelijk vind je de deze zomer de tijd om het boek “Smaken van de Haven” in de praktijk te brengen: bak die Poolse pannenkoekjes, laat maar komen die Argentijnse chimichurri en zet je tanden smakelijk in een broodje pulled pork uit de States.

Wat zeg je? Ben je écht een van de weinigen die de “50 makkelijke recepten uit de hele wereld” nog niet in zijn bezit heeft? Gewoon bestellen….

Een bericht naar bart@com-fort.eu volstaat. Ik kom al dat lekkers wel niet in jouw plaats klaarmaken, maar samen met Björn, Bart, Wim, Eric, Raf en Christophe leggen we wel smakelijk uit hoe je het snel en makkelijk zelf kan doen.

En met plezier signeren we jouw exemplaar van “Smaken van de Haven”. Geniet vooral van de “Smaken van de Zomer!

      

20200116-RS-_IM_8648

Als bezige bij is jurist Bart De Clerck perfect op zijn plek in “Den Cleynen en den Grooten Biecorff”, het historische pand, in hartje Antwerpen, vanwaaruit hij het communicatiebureau Com-Fort runt.

De media kennen voor deze gewezen kranten- en televisieman geen geheimen. Als ex-journalist en als geboren netwerker zet hij zijn talenten met enthousiasme in voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bart is pas tevreden als hij zijn klanten Sterk in Communicatie maakt. Zoek dus niet verder vanwaar de naam Com-Fort komt. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren (haven, bouw, advocatuur, non-profit, automobiel, scheepvaart, IT, voedingsindustrie, ...) bevestigen het graag.

U heeft een communicatievraag?