Vamossen is een werkwoord

Mijn excuses dat ik jullie sedert vorige zomer misschien in de ogen van sommigen “bestookte” met nieuws allerhande over mijn voettocht van Antwerpen naar Santiago. Mag ik met een ouderwets woord daarvoor “verschoning” vragen. Maar door het feit dat ik het voor het goede doel Stop Darmkanker deed reken ik op jullie begrip.

Een onverwacht groot ingezameld bedrag was het gevolg. Maar het bleek achteraf niet de enige consequentie. Iemand die 2400 km te voet een traject aflegt, houdt daar iets aan over. Noem het een microbe of een afwijking maar de wandelbenen die ik kweekte kunnen inmiddels niet meer gewoon raken aan weekendpantoffels in de zetel. En daarom organiseer ik al enige tijd bijna ieder weekend een stevige wandeltocht ergens te lande. En zo blijft het project VAMOS nog een beetje voortleven. Tussen 20 en 25 km leggen we iedere keer weer af. En wat is nu een leuke bijkomstigheid? Het is ook een soort netwerken, wandelnetwerken dus. Haast organisch kreeg het op de social media Facebook en X de naam VAMOSsen mee. Vamossen werd inmiddels – zij het in beperkte kring – een werkwoord. Hou ons tegen of binnenkort komt het het misschien nog in vanDale ook 🙂 . Nee serieus, ga je graag een keer mee? Geef een seintje, zet je stappers klaar en misschien dan tot een dezer. Tot VAMOS!

20200116-RS-_IM_8648

Als bezige bij is jurist Bart De Clerck perfect op zijn plek in “Den Cleynen en den Grooten Biecorff”, het historische pand, in hartje Antwerpen, vanwaaruit hij het communicatiebureau Com-Fort runt.

De media kennen voor deze gewezen kranten- en televisieman geen geheimen. Als ex-journalist en als geboren netwerker zet hij zijn talenten met enthousiasme in voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bart is pas tevreden als hij zijn klanten Sterk in Communicatie maakt. Zoek dus niet verder vanwaar de naam Com-Fort komt. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren (haven, bouw, advocatuur, non-profit, automobiel, scheepvaart, IT, voedingsindustrie, ...) bevestigen het graag.

U heeft een communicatievraag?