Help! Ik zit zonder content….

“Ik wil wel meer posten op LinkedIn maar zit vaak zonder inspiratie…”, het is een veel gehoorde opmerking bij bedrijven en ondernemers. Ze zijn 200 procent overtuigd van het nut van hun aanwezigheid op LinkedIn maar er daadwerkelijk iets op posten blijkt vaak een brug te ver. Nochtans ligt de content in ieder bedrijf en bij ieders activiteit voor het grijpen. 

Mijn tip? Maak een lijstje met een 10-tal invalshoeken: nieuws van bij klanten, een actuele trend, een vacature, algemeen nieuws uit je regio, een eigen blog, een mooie foto, een persartikel over je onderneming …. De dag dat je zonder inspiratie zit, neem je gewoon het lijstje erbij… Gegarandeerd dat de inhoud voor je post zich haast automatisch aandient…Heb jij ook een nuttige tip?   

20200116-RS-_IM_8648

Als bezige bij is jurist Bart De Clerck perfect op zijn plek in “Den Cleynen en den Grooten Biecorff”, het historische pand, in hartje Antwerpen, vanwaaruit hij het communicatiebureau Com-Fort runt.

De media kennen voor deze gewezen kranten- en televisieman geen geheimen. Als ex-journalist en als geboren netwerker zet hij zijn talenten met enthousiasme in voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bart is pas tevreden als hij zijn klanten Sterk in Communicatie maakt. Zoek dus niet verder vanwaar de naam Com-Fort komt. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren (haven, bouw, advocatuur, non-profit, automobiel, scheepvaart, IT, voedingsindustrie, ...) bevestigen het graag.

U heeft een communicatievraag?