Pluk het jaar! Carpe annum!

Een nieuwe werkdag, een nieuwe werkweek, een nieuwe werkmaand… een nieuw werkjaar! Pluk het jaar! Carpe annum!

Laten we het deze keer niet bij één schamele dag houden…. maar meteen voor een volledig jaar gaan! 

Elke morgen heb je de keuze: met je verkeerde of met je goede been uit bed stappen. Je kan ze ook trainen: die twee benen van je. “Train het goede been”, zou ik zeggen. En soms is het bergop. Steil bergop zelfs, zoals vorig jaar. Maar uiteindelijk geraak je boven… waar je kan genieten van een geweldig uitzicht! Liefst nog samen met iedereen die je al zolang niet meer gezien hebt. Mag ik u dat wensen in een nieuw jaar vol nieuwe kansen?    

20200116-RS-_IM_8648

Als bezige bij is jurist Bart De Clerck perfect op zijn plek in “Den Cleynen en den Grooten Biecorff”, het historische pand, in hartje Antwerpen, vanwaaruit hij het communicatiebureau Com-Fort runt.

De media kennen voor deze gewezen kranten- en televisieman geen geheimen. Als ex-journalist en als geboren netwerker zet hij zijn talenten met enthousiasme in voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bart is pas tevreden als hij zijn klanten Sterk in Communicatie maakt. Zoek dus niet verder vanwaar de naam Com-Fort komt. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren (haven, bouw, advocatuur, non-profit, automobiel, scheepvaart, IT, voedingsindustrie, ...) bevestigen het graag.

U heeft een communicatievraag?